Vergoedingen & Privacy

Vergoeding vanuit je zorgverzekering

Ortho Health Coaching is aangesloten bij de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde).

Je kunt je consulten declareren bij je zorgverzekeraar. Afhankelijk van je aanvullende verzekering wordt je consult geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt van mij een factuur die u kunt indienen bij de verzekering.

Klik hieronder voor een overzicht van vergoedingen per zorgverzekering

Vergoeding Orthomoleculaire geneeskunde 2022 | ZorgKiezer.nl

AGB code praktijk 90070897
AGB code therapeut 90112188

Hieronder de links van de beroepsvereniging voor Orthomoleculaire Therapie: MBOG en de Koepel Alternatieve Behandelwijzen.

Wettelijke documenten inzake uw privacy en behandelovereenkomst.

Inzake de wetgeving op de privacy kunt u hier bekijken hoe ik hiermee omga.

Wet op Privacy 

Hieronder staat de behandelovereenkomst, deze dient voor de start van de behandeling te worden ondertekend. Voor de behandeling van cliënten jonger dan 16 jaar is hier expliciete goedkeuring nodig van ouders en/of verzorgers. Gelieve deze behandelovereenkomst te printen, aan te vullen en ondertekend meenemen tijdens het eerste consult.

Algemene Voorwaarden 

Betalings- en Annuleringsvoorwaarden

De consulten dienen contant, pin of per tikkie te worden betaald. Indien toch betaling op rekening dan dient deze binnen 48 uur overgemaakt te worden.
Eventueel laboratoriumonderzoek dient vooraf te worden betaald. Helaas wordt laboratoriumonderzoek niet vergoed door de verzekering.

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan graag 48 uur van te voren de afspraak te annuleren. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.
Niet tijdig geannuleerde afspraken zal ik helaas volledig aan u moeten factureren.